Warning: Undefined array key "options" in /data/7/0/7007fea8-7644-49ab-8e74-ef0743ac1d47/chata-panorama.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124

Recenzie

Sem nám môžete napísať recenziu.

Vyjadrite svoje pocity z návštevy u nás

Poďakovanie

21. augusta 2024

Na chate Panorama Súľov sme strávili augustový víkend v rodinnom kruhu. Bolo nás 28 a mali sme k dispozícií celú chatu. Majiteľ chaty bol veľmi ochotný a vo všetkom sa nám snažil výjsť v ústrety. Izby boli čisté. Zo všetkých terás chaty je neuveriteľne nádherný výhľad na Súľovské sklaly. V noci vás očarí neskutočná hviezdna obloha. Taktiež príroda bola nádherná, a užili si ju aj naši nároční turisti, aj naše malé deti prechádzkou po okolí. Stačí, keď výjdete na terasu a už ste v prírode :). Veľkým plusom je kúpacia kaďa do ktorej sa naozaj zmestí 20 ľudí (my sme to počítali – teda mali sme aj malé deti :). Chata prechádza postupnou rekonštrukciou, a verím, že sa pánovi majiteľovi týmto podarí dosiahnúť maximálny komfort. Chatu Panorama Súľov určite odporúčam každému, kto hľadá pokojné ubytovanie v krásnej prírode a s ústretovým personálom. Verím, že sa sem určite ešte vrátime. Ďakujeme za krásny víkend.

Monika M.

Poďakovanie

21. augusta 2024

Pekná chata, pekné prostredie, ochotný vedúci, nádherný výhlad na Súľovské skaly. Super vírivá kúpacia kada. Chatu odporúčam.

Júlia M.

Poďakovanie

10. decembra 2023

Na Chate Panoráma sme strávili predĺžený víkend v rámci väčšej rodinnej akcie. Boli sme mimoriadne spokojní, nakoľko „vedúci“ splnil všetko čo sľúbil. Zabezpečil nám výbornú stravu, užili sme si veľkú spoločenskú miestnosť s ozvučením a farebnou hudbou, horúcu kaďu, krásne výhľady z chaty a tiež výstup na Súľovský hrad. Ďakujeme a niekedy dovidenia.

Alena O.

Medzinarodný projekt Erazmus +

12. novembra 2023

Na Chate Panorama sme organizovali mládežnícku výmenu, ktorá mala zastúpenie takmer z celej EÚ na 9 nocí. Ubytovanie disponuje všetkým potrebným kuchyňa, televízia v spoločenskej miestnosti, veľké reproduktory. Pingpong, stolný futbal, kaďa pre 20 ľudí a sauna boli obrovskou výhodou. Majiteľ je veľmi nápomocný s ochotný. Bývanie aj strava boli príjemné a príroda v okolí Súľova má veľké čaro. Výhľad z chaty si zamilujete. Ešte sa sem určite vrátime! A chatu, ako aj jej umierstnenie určite odporúčam!

We have organized youth exchange in Chata Panorama. The venue provided all we could ask for. Big screen and speakers in the common room. Rooms and food were nice. Place offers some extras ad well, table tennis, table footbal, jacuzzi for 20 people and sauna. We enjoyed our stay at Chata Panorama very much. The nature and scenery are wonderful. We can only recommend this place!

Simona Drábiková

100% spokojnosť

1. novembra 2023

Chatu Panoráma v Súľove ODPORÚČAM na 100%. Chata je perfektne vybavená. Izby sú čisté, posteľná bielizeň je krásne voňavá,matrace pohodlné. Majiteľ je ochotný, ústretový, perfektná komunikácia. Okolitá príroda a výhľady sú bonusom. Určite sa sem ešte vrátime.

Minka

Chata sa nachádza v krásnom prostredí .Pohľady po okolí sú balzamom pre oči aj dušu .

13. septembra 2023

Na chate sme strávili predľžený vikend s rodinou .Užili sme si pobyt ,kaďu s vírivkou aj saunu .Majiteľ nám bol ochotný vo všetkom vyhovieť ,aby sme boli spokojní . Môžeme len odporučiť. Dakujeme!!!!!

Monika Lapuníková

Krasny vyhlad, krasna lokalita

25. júla 2023

Majitel nam vysiel v ustrety, ked sme hladali nocovanie pocas 2-dnoveho prechodu Sulovskych vrchov.

Martin Gazak

Response from Chata Panorama

Ďakujeme 😀

super chata

23. marca 2023

Alojz Baranek

Response from Chata Panorama

Ďakujeme

Veľmi spokojný

22. marca 2023

Miesto ubytovania sa nachádza v krásnej lokalite Súľovských vrchov, kde sa ponúka nádherný výhľad na okolitú prírodu. Samotný dom je veľmi pekne zariadený a útulný, s moderným nábytkom a všetkým potrebným vybavením.

Výhľad z chaty je naozaj úžasný, najmä z terasy, kde sa môžete posedieť a relaxovať po celý deň. Okolitá príroda ponúka množstvo možností na prechádzky a turistiku, čo som si veľmi užil.

Personál chaty bol veľmi milý a ústretový, ochotný pomôcť s akýmkoľvek problémom alebo otázkou. Okrem toho, ubytovanie bolo veľmi čisté a dobre udržiavané.

Celkovo som si pobyt v Chate Panorama Súľov veľmi užil a určite by som sa sem vrátil. Odporúčam toto miesto pre každého, kto hľadá krásne ubytovanie v nádhernej prírode s úžasným výhľadom.

Jozef Urbán

Response from Chata Panorama

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie

Spokojnosť

15. januára 2021

Okrem drobných nedostatkov však musím povedať, že celkový zážitok bol veľmi pozitívny. Personál chaty bol skvelý a veľmi ochotný. Izby boli čisté a dobre udržiavané a výhľad z terasy bol neskutočný.

Okolitá príroda bola tiež nádherná a ponúkla množstvo možností na prechádzky a turistiku. Napriek tým malým nedostatkom by som určite odporučil Chatu Panorama Súľov pre každého, kto hľadá pekné ubytovanie v krásnej prírode a s ústretovým personálom.

Michal Sládeček

Response from Chata Panorama

Ďakujeme

Scroll to Top